2011

Dr Hummel Zoltán

Dr Hummel Zoltán a Mikrorostos gél feltalálója, a béltiszttás, méregtelenítés, bélflóra helyreállítás és székletszaályozás szakértője.

Dr Hummel Zoltán a Mikrorostos gél feltalálója, a béltiszttás, méregtelenítés, bélflóra helyreállítás és székletszaályozás szakértője.

Dr Hummel Zoltán a Mikrorostos gél feltalálója, a béltiszttás, méregtelenítés, bélflóra helyreállítás és székletszaályozás szakértője.

Egészség, blog, mikrorostos, immunrendszer, bélflóra helyre állíáts, méregtelenítés, mikrorostos gél, prim protein, béltisztítás

Miért változnak annyit az étkezési tanácsok?

Ebből arra következtettek, hogy vissza kell fogni a zsír- és a koleszterinfogyasztást. Pedig nem az ételeinkben lévő zsír és koleszterin okozta a vérben a magas szintet, hanem a gyorsan felszívódó szénhidrátok tömege megnövelte a zsírdepókba szállított zsírmennyiséget, amely szállítás a véredényekben történt. Tehát a helyes következtetés nem az lett volna, hogy egyél kevesebb zsírt és koleszterint, hanem az, hogy egyél kevesebb cukrot és keményítőt tartalmazó ételeket!
Az tény, hogy a daganatsejtben más a vízszerkezet, mint a normál sejtben, ezt mutatja az MR. Hogyan befolyásolhatnánk a sejtek vízszerkezetét táplálkozással, ez a mi megválaszolandó kérdésünk arra, hogy mit együnk, ha el akarjuk kerülni a rákot? Az élő, vagyis nyers ételeinkben (amit nem kezeltünk sem hővel, sem vegyileg) a "jó" vízszerkezettel rendelkeznek. A logika azt kívánja, hogyha több ilyen vízszerkezetű ételt eszünk, akkor az emésztő-rendszerünkben is ez a vízszerkezet lesz az uralkodó, talán a szervezetünk egyéb részein is a "jótékony" víz lesz a "nyerő"! Akik követik azt a tanácsomat, hogy több jótékony vízszerkezetet tartalmazó mikrorostos gélt, nyers zöldséget és gyümölcsöt, viszont kevesebb kenyeret, tésztát, desszertet, burgonyát és rizst egyenek, azok néhány évtized múlva megtapasztalhatják, hogy kevesebb rákos megbetegedés lesz közöttük. Akkor nyugodhatunk csak meg, hogy jó elméletet követtünk!
Ezért van az is, hogy sokan felháborodnak egy-egy új táplálkozási tanácson, hogy már megint valami új ötletet hallanak, akkor most kinek higgyenek? A táplálkozási ajánlatok mind elméleteken alapszanak, a tapasztalat viszont átírhatja az elméleteket, de ez minimum egy évtizedet igényel. Úgyhogy nem felháborító az, ha évtizedenként megváltozik a "divatos étkezési ajánlat".