2011

Dr Hummel Zoltán

Dr Hummel Zoltán a Mikrorostos gél feltalálója, a béltiszttás, méregtelenítés, bélflóra helyreállítás és székletszaályozás szakértője.

Dr Hummel Zoltán a Mikrorostos gél feltalálója, a béltiszttás, méregtelenítés, bélflóra helyreállítás és székletszaályozás szakértője.

Dr Hummel Zoltán a Mikrorostos gél feltalálója, a béltiszttás, méregtelenítés, bélflóra helyreállítás és székletszaályozás szakértője.

Egészség, blog, mikrorostos, immunrendszer, bélflóra helyre állíáts, méregtelenítés, mikrorostos gél, prim protein, béltisztítás

Cukor a gyümölcsökben

 

Az élő gyümölcsökben, amely nincs hőkezelve és egyéb tartósításnak sem vetik alá, a cukor géles közegbe van beágyazódva, ugyanakkor antioxidáns enzimeket és elektronban gazdag környezetben sok káliumot tartalmaznak. Az elektron leadó közeg káliuma a legjobb "lúgosító". Helyesebb úgy kifejezni, hogy elektron plusz kálium a savak legjobb semlegesítői, semleges pH-án tartja a közeget (vagyis se nem lúgos, se nem savas).

Mit jelent a géles közegbe való beágyazódása a cukroknak? A gélek gyengéd "ragasztók", vagyis lassítják a bennük lévő anyagok kioldódását. Lassul a cukrok felszívódása és így nem alakulnak ki hirtelen vércukorszint-változások, amely a metabolikus szindrómák kialakulásához vezetnek.