2012

Dr Hummel Zoltán

Dr Hummel Zoltán a Mikrorostos gél feltalálója, a béltiszttás, méregtelenítés, bélflóra helyreállítás és székletszaályozás szakértője.

Dr Hummel Zoltán a Mikrorostos gél feltalálója, a béltiszttás, méregtelenítés, bélflóra helyreállítás és székletszaályozás szakértője.

Dr Hummel Zoltán a Mikrorostos gél feltalálója, a béltiszttás, méregtelenítés, bélflóra helyreállítás és székletszaályozás szakértője.

Egészség, blog, mikrorostos, immunrendszer, bélflóra helyre állíáts, méregtelenítés, mikrorostos gél, prim protein, béltisztítás

Tényleg meggyógyítható a rák három perc alatt?

 

Nem fogjátok kitalálni, hogy mire jutottam az én nyitott hozzáállásommal? Igen, azt következtettem, hogy egy lehetséges történetet mutat a videó. Teljesen más magyarázattal éltem, mint Greeg Braden.

Ha tíz-húsz évvel ezelőtt látom ezt a felvételt, biztos, hogy én is a szkeptikusok közé tartoztam volna. De sok olyan fizikai felfedezés történt azóta, ami engem is bátorít, hogy elmagyarázzam, mit gondoltam e videó láttán. Tudom, hogy nem lesz könnyű elmondanom az összes gondolatomat, úgyhogy érthető legyen, de ha legalább két olvasóm megért, akkor belefogok a magyarázatba, és azt fogom mondani, hogy megérte.

A kezelésnek van néhány körülménye, amelyeket nagyon fontos megemlíteni, mert a magyarázatomban ezekre támaszkodok majd:

  • a páciens és a kezelésben részt vevő segítők hittek abban, és határozott képet formáltak arról, hogy eltűnt a daganat
  • a kezelők visszajelzést kaptak a monitoron keresztül a pillanatnyi állapotról
  • a kezelés alatt mindhárom kezelő egyszerre, szinkrónban, hangsúlyosan kimondta kínaiul, hogy „eltűnt”
  • a kezelők mindvégig szeretetet sugároztak magukból és ezt a befogadó páciens elfogadta.

Ifjú biofizikus kutatóként a sejtekben lévő víz és kálium állapotait tanulmányoztam. Ekkor ismerkedtem meg az ún. „kooperatív jelenségekkel”.  A huszadik század elején a szilárd-test fizikusok fedezték fel ezt a jelenséget.  Ferromágneses kristályok kialakulásánál felfedezték, hogy a mágneses „iránytűkként” működő egymástól messzebb lévő részecskék hatnak egymásra, mintegy „figyelik egymást”.  Kialakul bennük a rendezettség és valamennyi „iránytű” egy irányba mutat. Ugyanakkor a rend egy pillanat alatt képes összeomolni. Ezt a jelenséget „kooperatív jelenségnek” („cooperative phenomenon”) nevezték el. A termodinamikával foglalkozó fizikusok a rend és rendezetlenség közti átmenetet fázisátalakulásnak nevezték.

Kutatásaimat azzal kezdtem, hogy rájöttem arra, hogy az élő sejteket egy különös szilárdtest-fizikai objektumként kell kezelni. Az izomsejt, mikor ingerületbe jött, a benne lévő kálium hirtelen kooperatív módon felszabadult. Nyugalmi állapotában a sejt lazán kötötte a kálium ionokat, mikor ingerületbe került, elengedte azokat. Ugyanezt a következtetést vontam le később a sejtben lévő vízmolekulákra is. A sejt nyugalmi állapotában a benne lévő vízmolekulák rendezett állapotban vannak, egymáshoz lazán kötődnek. Ingerület és osztódás alatt ez a rendezettség felborul, de nyugalomba kerülve újra visszaáll. Gyulladásban lévő és rákos sejtek szintén rendezetlen vízstruktúrát mutatnak. Ezt a megfigyelést használják fel a diagnosztikai központokban működő Mágneses Rezonancia készülékekkel, hogy a beteg szövetek elhelyezkedését kimutassák. A készülék különbséget tud tenni a rendezett és a rendezetlen sejtvíz között. Mikor ilyen rendezettséget mutat nagyobb tömegben a víz, akkor nem folyadék, hanem géles állapotban van. Később mikrohullámú mérésekkel kimutattam, hogy az élő állapot nem ugyanolyan géles állapotba hozza a kötött vizet, mint a duzzadt állapotú rendszerekben, például, mint a zselatinban, lekvárban vagy a kocsonyában.  Az élő állapotban-lazábban kötöttek a vízmolekulák, mint a „halott”, duzzadt állapotban lévő gélekben. A legegészségesebb táplálékainkban mindben nagy mennyiségű élő gél található.

Ezután élő állapotban lévő géleket kerestem. Az élő gyümölcsökben és zöldségekben, különösen a nagy víztartalmúak hasznosak számunkra. Az aludttej, joghurt. kefir mind a legkiválóbb táplálékok lennének számunkra, ha nem tartalmaznának a bélben gyulladást okozó BCM-7 glükoproteint. A kecske- és juhtejet a sajtkészítők felhasználják, és igazuk van! Úgy tudom a szürkemarha, amiben nincs BCM-7, kevés tejet ad ,a bivalyállományunk viszont csaknem kipusztult. Ha esténként ihatnánk egy bögre bivalytejből készült aludttejet vagy kefirt, nagyon sokat tennénk az egészségünk érdekében.

Szerencsém volt, mert találtam néhány mikroorganizmust, amelyek képesek élő állapotú gélt termelni. Így találtam fel a Mikrorostos Gélt. Mindennap fogyasztok belőle, igaz nem egy bögrével, de egy vagy két evőkanállal. Tegnap kaptam a legfrissebb dicséretet egy fiatalasszonytól, aki néhány hete fogyasztja a gélt és azt mondta, hogy érzi, simább az arcbőre. Mondtam neki, hogy a fiatalabb arcbőr azt jelenti, hogy benne nagyobb mennyiségű élő gél található, mint a ráncosban.

Az élő gélekben nem olyan rendezett a vízstruktúra, mint az élettelen duzzadt rendszerekben (pl.: zselatin, kocsonya). Természetesen a legrendezettebb, a legjobban kötöttek a vízmolekulák a jégben, de ott az élő rendszer nem tudja maga azt a játékot csinálni, hogy a rendezettből átmenjen a rendetlenbe a vízmolekulák állapota. (A jég nem is terepe az élő szervezeteknek.)