2013

Dr Hummel Zoltán

Dr Hummel Zoltán a Mikrorostos gél feltalálója, a béltiszttás, méregtelenítés, bélflóra helyreállítás és székletszaályozás szakértője.

Dr Hummel Zoltán a Mikrorostos gél feltalálója, a béltiszttás, méregtelenítés, bélflóra helyreállítás és székletszaályozás szakértője.

Dr Hummel Zoltán a Mikrorostos gél feltalálója, a béltiszttás, méregtelenítés, bélflóra helyreállítás és székletszaályozás szakértője.

Egészség, blog, mikrorostos, immunrendszer, bélflóra helyre állíáts, méregtelenítés, mikrorostos gél, prim protein, béltisztítás

Elhatároztam, hogy növelem testi edzettségemet, és minden héten le is mérem, hogy mennyit fejlődött a testi fittségem.

Vasárnap délelőttönként biciklizni mentem egy szokásos útvonalon. Mértem a megtett időt. Hozzá kell tennem, hogy sohasem voltam versenysportoló, sohasem mértem a sporttevékenységemet. Igazi amatőr bringásnak számítok! Először 75 perc alatt teljesítettem a kört.

Miért olyan egészséges a kékszőlő, a kékáfonya, a kékszilva, a kökény héjai?

Az elmúlt hétvégén gyönyörű kiránduló idő volt. Még egyszer előveszem a biciklit – gondoltam. Erdei bicikli-túrára indultam. Utamba került egy szép nagy kökénybokor tele kékszemű kökénnyel. Meg kellett állnom és elkezdtem csipegetni. Bevettem a számba a gyümölcsöt, nyelvemmel és fogaimmal kiforgattam a magokat. A magokat kiköptem és a héjat lenyeltem. Még a nagyapámtól tanultam, hogy így kell enni a kökényt.

Több olvasóm ösztönzött arra, hogy mélyedjek el jobban a klórdioxid hatásának elemzésében. Hajlottam az ösztönzésre, megvizsgáltam újra ennek a különös fertőtlenítőnek az élőlényekre kifejtett hatását. Egy régebbi cikkemben „Új csodaszer a rák ellen?” címmel már foglalkoztam a kérdéssel. (Az „Edd Magad Egészségesebbé” című könyvemben a 128.oldalon található e cikk.)Akkor abban maradtam, hogy nyitott leszek a kérdésben és megvizsgálom, igaz-e, hogy a baráti baktériumainkra, a bélflóránkra, kevésbé veszélyes ez a fertőtlenítő szer. Igaznak találtam azt az állítást, hogy nem minden mikrobának a sejthártyáját lyukasztja ki.

Miért nem mindenki vegetáriánus közöttünk?

Már többször megvédtem a húsevőket a cikkeimben. Ezt nem véletlenül tettem. Ifjabb korom óta van egy típusú vérszegénységem, amellyel semmi bajom nincs, ha vörös húst fogyasztok. Próbálkoztam húsmentesen étkezni, de pár nap után mindig fel kellett adnom, mert gyengének éreztem magam, remegtem, alvási problémáim voltak, ingerlékeny voltam, meg úgy éreztem, hogy az agyam sem „fog” rendesen.Tanulmányozva az esetemet rájöttem, hogy nekem a B12 vitaminnal lehet problémám. Azóta nem hagyom el az állati eredetű ételek fogyasztását, mivel az ételeink közül ezekben van a legtöbb B12 vitamin.

Az előző bejegyzésemre kaptam egy nagyon jó kérdést egy kedves olvasómtól, amire „illik” válaszolnom.

A nekem írt levél a következő:

Olvastam október 4-i leveled, a „Miért lehet veszélyes egy megfázás? „címmel. 

Mit tudtam idáig a megfázás biofizikai-élettani hátteréről? Annyit tudtam, hogy a hideg hatására összeszűkülnek az ereink és lecsökken a vérkeringés a hideg által érintett területen. A csökkent vér- illetve nyirokkeringés miatt az immunrendszer védő anyagai nem juthatnak el az érintett területre, ezért ez a terület fokozottan ki van téve a veszélyeknek a védelem hiány miatt. Ebből a képből az következik, hogyha felmelegítjük újra a lehűlt szöveteket, akkor helyreállhat azonnal a nyirokkeringés és a védelem helyreállása miatt a veszély is azonnal elmúlik. Ez a szemlélet azt sugallja, hogy a szervezetünk úgy működik, mint egy elektro-mechanikus gép, melyben különböző kapcsolók ki- bekapcsolásával irányítható lenne a testünk működése. De, saját tapasztalatom révén is rá kellett jönnöm, hogy nem így van.

Az ételeink és italaink a kémiai tudományok szempontjából vizes oldatok. Elektrokémiai módszerekkel mérhetjük a vizes oldatok protonaktivitását és elektronaktivitását. A pH érték a vizes oldat protonaktivitását adja. Az rH (később rH2-nek nevezett) érték a vizes oldat elektronaktivitásának mértékét mutatja. Amikor protoncserés kémiai reakciók eredményeit vizsgáljuk, akkor a pH értéket mérjük. Amikor elektroncsere játszódik le a vizes oldatban akkor az rH2 érték és annak változása segítheti a kutatókat. A sav-bázis reakciókat pH méréssel követjük, míg az oxidi-redukciós, vagyis az elektronátadós, reakciók nyomon követése rH2 mérésével történik.

Szeretnélek tájékoztatni arról, hogy a találmányomat, a Mikrorostos Gélt, a DRH-Egészség Kft. forgalmazza. A cég tőlem teljesen független.

Ezeket az információk azért kell leírnom, mert néhány napja a DRH-Egészség Kft. kiküldött egy hírlevelet, melynek az utolsó részét arra szánták, hogy rostos táplálkozást támogató írásokat közöljenek. A hírlevelet és a rostokról közölt írást csak a kiküldés után olvastam.

A Mikrorostos Gél lenyelve a bélcsatornában végig halad és végig vizet ad a rostjai közé „rejtett” vízből, a rövidebb és emészthető rostjaival ennivalót, prebiotikumot, biztosít az emésztőrendszerünk mikroorganizmusainak. A Mikrorostos Gél pH-ja enyhén savas és redoxpotenciál és a pH alapján számított redoxi tulajdonsága szerint: elektron leadó, antioxidáns. Mindezek következtében kimondhatjuk, hogy a Mikrorostos Gél ideális géles táptalaja a bélflóra mikroorganizmusainak.

Mit igyunk? Desztillált-, eső- vagy ásványvizet?

A honlapom mottójának és az első könyvem címének azt a szlogent választottam, hogy „Edd magad egészségesebbé”. Nemcsak a helyes táplálkozás, de a helyes folyadékfogyasztás és a rendszeres, intenzív mozgás, edzés, is az egészséges életmód fontos megbeszélni valója. Jelen pillanatban úgy érzem, hogy legalább még kettő könyvet kellene írnom a két utóbbi tárgykörben.

Miért eszünk annyi csirkemellet?

Egyik éttermes barátom azt mondta, hogy 10 hölgyből 9 csirke vagy pulykamellet kér főmenüként.

Mit gondolsz, miért van ez? Mert legtöbb hölgy küszködik a kilóival és komolyan veszi a dietetikusok ajánlását, akik azt mondják, hogy a zsíros húsok, nehezen emészthetők, nagy a kalória-értékük, és sok koleszterint tartalmaznak. Ezekből a felsorolásokból egy dolog biztosan igaz: egy gramm zsír több kalóriájú, mint egy gramm szénhidrát vagy fehérje. Ha a szénhidrátot a köret és a fehérjét a hús képviseli, akkor bátran kijelenthetjük, hogy bármelyik főételünknél (hacsak nem szalonna az) a zsír jóval kevesebb, mint a hús vagy a köret mennyisége.

Jómagam is többször leírtam, hogy a rákbetegségeket nyers zöldségekkel és gyümölcsökkel lehet megállítani. De nem azért mert ezek lúgosítanak! (A nyers növények kémhatása általában semleges.)
Ellenben azért gyógyítanak a zöld, friss növények, mert nem engedik az elsavasodást.

Néhány éve divatba jött a „Lúgosítás” kifejezés. Akkor csak azért szólaltam fel, hogy rossz magyar szóhasználatot használnak a nyers, zöld ételek fogyasztására. A friss zöld ételek fogyasztása azért előnyös, mert sok olyan enzimet viszünk a zöld táplálékkal a szervezetünkbe, amelyek megakadályozzák a szabad-gyökök „garázdálkodását”, így közvetve megakadályozzuk a szervezetünkben a savas kémhatású salakanyagok lerakódását, ha tetszik, elsavasodását! A „Lúgosítás” ilyenfajta használata megérdemelt egy ejnye-bejnyét, de ezért az enyhe figyelmeztetésért is kaptam sok elmarasztaló levelet.

Eltüntethető-e az anyag az örvénylő, különböző méretekben fellépő fekete lyukak erejével?

Az ezoterikus gyógyítók között divatba jött, hogy olyan szavakat, fogalmakat használjanak, amelyek a legújabb tudományos felfedezésekként adható el. Ezért is említettem a kvantummechanikát az előző cikkemben. Sok olyan gyógyító eszköz vagy étrend-kiegészítő lát újabban napvilágot, amelyek eladásánál, mint a NASA kutatási eredményeiként létrejött termékek, vagy kvantummechanika, vagy a génkutatás legújabb eredményeinek a legújabb vívmányai azok, amelyeket számunkra megvételre felajánlanak. Ezek marketing trükkök.

A kvantummechanikáról, a hullámtanról és a kaotikus rendszerekről érthetően

Mostanában sokat hallok, főleg az ezoterikus gyógyítással foglalkozóktól a kvantummechanikáról. Ahogy én látom a kvantummechanika szó elég tág értelmezést kapott az utóbbi időben. „Jó lenne tisztán megfogalmazni egyes fizikai jelenségeket”- ez a gondolat fogalmazódott meg bennem.Így kezdtem hozzá ennek az írásnak.

Többen gondolják, hogy feltaláltam egy egyedi, rostban gazdag terméket és minden azóta végzett munkám csak arról szól, hogy a termék jóságát és egyedülállóságát bizonygassam. Az igaz, hogy az ember saját produktumát meg kell, hogy védje, de nem minden áron!

Többen nem igazán értik, hogy mik azok a mikrorostok, miért van a „mikro” előtag a rost előtt? Azt sem nagyon értik, hogy a korpában lévő rost miért nem olyan jó például béltisztításra vagy bélflóra regenerálásra, mint a mikrorost. Sokan azt hiszik, hogy az én fantazmagóriám találmánya ez az egész „mikrorostozás”. Hogy ezt a tévhitet eloszlassam, a világ más tájain, ugyanezen a témán dolgozó kutatók munkáit is idézem, zárójelbe téve a források helyét, hogy bárki elolvashassa.

Tisztelt Doktor úr!

Nekem az lenne a kérdésem, hogy az alábbi linken megtalálható videón elhangzottakkal Ön is egyetért?

Üdvözlettel: Budai Brigitta

Három évvel ezelőtt egy barátom mutatott nekem egy zöld port és egy folyadékot, amely állítása szerint azért jó, mert lúgosít. Még egy könyvet is mellékelt, ami arra szolgált, hogy megerősítse a lúgosítás fontosságát. Már több, mint 15 éve valószínűleg én voltam azon magyarok egyike, aki az első vízlúgosító készüléket megrendelte Dél-Koreából. Megkaptam a készüléket, amelyik abban különbözött egy sima elektródás vízbontástól, hogy a két elektróda között volt egy membrán, hogy elválassza a lúgos és a savas vizet egymástól.

Megelőzhető-e a rák, salaktalanítással?

Egy kedves olvasóm küldött nekem egy írást a rák gyógyításáról desztillált vízzel, amelyet Dr.O.Z.A. Hanish izraeli orvos használ a rákos betegei gyógyításánál. Arra kért a kedves olvasóm, hogy írjam meg a véleményemet erről a módszerről.

Igaza van-e dr.Hamernek?

Néhány évvel ezelőtt egy orvos kollégától sok mindent hallottam egy német orvosról, dr.Hamerről, aki a rák gyógyításáról írt egy nem szokványos értekezést. Akkor könnyedén félretettem az írást, mert bonyolultnak találtam. Nem régen újra a kezembe került, de valahogy éppen ott kezdtem el az olvasását, ahol a velünk együtt élő mikroorganizmusokról írt:

Egy kedves olvasóm, aki nehezményezi a KÍNA TANULMÁNY- nyal szembeni kritikámat, és kétségbe vonja azt az állításomat, hogy a zsír és húsfogyasztás önmagában nem ártalmas, a következő levelet küldte nekem, hogy bizonyítsa saját állásfoglalását:

Amerikában, Angliában már jól ismerik ezt a vírust, de Magyarországon még nem járt. Ezért valószínűleg mindannyinkat elér. Émelygéssel, hányással, hasmenéssel és hasi fájdalmakkal jár. Ez a vírus a kalicivírus „testvére”, önmagában nem életveszélyes, de nagy folyadékvesztéssel jár, és így a kiszáradás a legnagyobb veszély. Idős betegeknél, kisgyermekeknél a kiszáradás veszélye miatt kell fokozottabb figyelmet fordítani erre az új járványra. A kiszáradás legyengít és letargiát okoz.

3. rész. Nemcsak térben, de az időben is fontos a rendezettség!

A lézer felfedezésével nemcsak egy új eszközzel gyarapodott az emberiség, hanem elméletileg, szemléletileg is több olyan tényt felhozott a felszínre, ami eddig nem volt ismert.

Dr Hummel Mikrorostos Gél

Forradalmi termék!

Nincs még egy rostfajta, amely annyi vizet lenne képes a bélcsatornánkban tartani, mint a Mikrorostos Gélben lévő mikrobiális cellulóz.
Víz nélkül nincs élet!

Elég víz nélkül nincs egészséges élet! A sejtjeink vízzel való ellátását hidratációnak nevezik.

Minél több vizet képes egy élő sejt megkötni, minél hidratáltabb, annál fiatalabb és annál egészségesebb. Ez az ÉLET egyik alapszabálya.

Adnék Önnek valamit:

Iratkozzon fel hírlevelemre és én minden tudományos felfedezésemről azonnal értesítem!

+ Minden akcióról és kedvezményről azonnal értesülhet!

captcha 
Elfogadom: Használati feltételek

Egészséges Fogyókúra!

Semmi sem állhat Ön
és az álomalakja között!

3 egyszerű lépés
az álomalakja eléréséhez!

Kezdje el még ma,
tekintse meg a módszert!