2013

Dr Hummel Zoltán

Dr Hummel Zoltán a Mikrorostos gél feltalálója, a béltiszttás, méregtelenítés, bélflóra helyreállítás és székletszaályozás szakértője.

Dr Hummel Zoltán a Mikrorostos gél feltalálója, a béltiszttás, méregtelenítés, bélflóra helyreállítás és székletszaályozás szakértője.

Dr Hummel Zoltán a Mikrorostos gél feltalálója, a béltiszttás, méregtelenítés, bélflóra helyreállítás és székletszaályozás szakértője.

Egészség, blog, mikrorostos, immunrendszer, bélflóra helyre állíáts, méregtelenítés, mikrorostos gél, prim protein, béltisztítás

Mi az ember túlélési esélye?

 

Ahol azt Írod, hogy „ A bennünk létrejött elektromos jelek egymásra hatnak, és a milliárdnyi kölcsönhatás végül egy megfogható szabályozottságban nyilvánul  meg, az maga a csoda, az maga az élet csodája.” Valamint nem javaslod, hogy nulla közeli állapotban lévő immunrendszer esetén „befeküdjünk egy szabályozott jelet kibocsájtó elektromos készülék környezetébe.” 

A fentiek miatt kíváncsivá tettél a Zapper készülék és a Super Ravo Zapper készülék használatáról mi a véleményed?

Mivel ezek a készülékeket a vírusok, baktériumok, paraziták pusztítására és több féle betegség megszüntetésére használják azokon a frekvenciákon működtetve, ami a betegség, korokozó frekvenciája, ily módon pusztítják el a kórokozókat.

Az egész szervezetet érik ezek az elektromos hullámok, vagy csak a kórokozókat? Az én értelmezésemben az az 1-2 féle frekvencia csak a kórokozókra hat, mivel azok rezgésszámát vittük be a szervezetbe.

Ártalmas-e az összehangolt szervezetünkbe bevitt gyógyulást okozó frekvencia, „biorezonancia” ? Felmerül, hogy ha 1-10 éve élősködik bennünk valami, akkor a szervezetünk tehetetlen ellene, segítségre szorul. Ebben az esetben is kárt okozunk magunknak?

Ágnes nevű kedves olvasóm nagyon jól érzi, hogy nagy különbség lehet egy egysejtű és egy magasabb rendű többsejtű, az ember elektromos jelei között és ezek a különbségek az adaptációban, az alkalmazkodóképességben nagyon jól mutatkoznak. A sok összetevős önszabályozó rendszerekre az jellemző, hogy minél több összetevő tud együttműködni egy közös rendet követve, annál nagyobb a túlélési esélye az adott rendszernek.

Az emberben jóval több jelnek kell harmonikusan együttműködni, mint egy egysejtűben. Ha harmóniában, koherenciában vannak a különböző forrású jelek, akkor nehéz egyetlen, de stabil jellel kilendíteni a dinamikus harmóniájából az összetettebb rendszert. Ezért az ember túlélési esélye a legjobb az élőlények közül. Nincs egyetlen élőlény sem, amelyik képes lenne az Antarktisz jegén vagy az Afrikai sivatagban egyformán sokáig élve maradni. Mi képesek vagyunk rá! (Az emberi túlélési esély még tovább növelhető az emberi kultúra tanulásával és a harmonikus közösségi élet minél nagyobb körbe való kiterjesztésével, akár országokon és nemzeteken átívelve is! A kúlcsszó: a harmonikus együttműködés. Frázisnak tűnik, de nem az!)

De! Ez a képesség, csak addig áll fenn, amíg az immunrendszerünk által képzett jelek koherensen képesek együttműködni. Ha a koherens együttes jel eltűnik belőlünk a túlélő képességünk drasztikusan lecsökken.

Ha a bennünk képződő jelekben felfedezhető az együttműködés képessége, felfedezhető matematikai analízissel a koherencia, akkor nem árthat nekünk szinte semmi, egy bizonyos határig. Érhet bennünket sugárzás, érhet bennünket hideg vagy meleg, ehetünk a direkt mérgeken kívül bármit, mindent túlélünk! Ha bennünk erős a koherencia, akkor Zapper frekvenciákat is nyugodtan használhatunk a bennünk élő káros egysejtűekkel szemben. Amit az egysejtűek nem élhetnek túl, azt mi vígan!

Az előző cikkemben csak azt szerettem volna hangsúlyozni, hogyha bármi súlyosabb negatív hatás ér, rendkívüli mértékben lecsökkenhet bennünk a koherencia és ekkor már sokkal érzékenyebbek lehetünk bármiféle külső hatásokkal szemben. Ekkor ne „Zapperrezük” magunkat, ekkor kerüljük a mikrohullámú sugárforrást, ekkor ne kezeljük magunkat akár gyenge jelű elektromágneses lepedőkkel sem. Ekkor lehetőleg ne mobilozzunk!

Persze felmerülhet a kérdés, ha annyira egészségesek vagyunk, hogy bennünk „dúl a koherencia”, akkor meg miért kezeljük magunkat? Lehetnek fájdalmak egy jól működő immunrendszer mellett is, ilyenkor a fájdalom kezelését bármivel végrehajthatjuk. De ha legyengülünk és kedvetlenek leszünk, akkor vigyázzunk, és nagyon figyeljünk oda mindenféle kezelésnél!