2013

Dr Hummel Zoltán

Dr Hummel Zoltán a Mikrorostos gél feltalálója, a béltiszttás, méregtelenítés, bélflóra helyreállítás és székletszaályozás szakértője.

Dr Hummel Zoltán a Mikrorostos gél feltalálója, a béltiszttás, méregtelenítés, bélflóra helyreállítás és székletszaályozás szakértője.

Dr Hummel Zoltán a Mikrorostos gél feltalálója, a béltiszttás, méregtelenítés, bélflóra helyreállítás és székletszaályozás szakértője.

Egészség, blog, mikrorostos, immunrendszer, bélflóra helyre állíáts, méregtelenítés, mikrorostos gél, prim protein, béltisztítás

Vírusveszély: jön a norovírus!

 

Gyógyszer, vagy védőoltás nincs erre a típusú fertőzésre.

Mit tegyünk hát akkor, ha semmi gyógyszer és semmi immunrendszeri ellenanyagunk nincs ellene?

Egy módja van a védekezésnek: védekezzünk a kiszáradás ellen! A norovírus az emésztőrendszerünket támadja meg, a hányás és a hasmenés miatt először a bélcsatornánkat kell megvédeni a kiszáradás ellen. Olyan táplálékot kell ennünk, aminek nagy a vízmegtartó képessége. Erre a célra a legmegfelelőbb a nagy rosttartalmú gyümölcs  és párolt zöldség lenne. De mindenki volt már lázas beteg hányással és hasmenéssel, tehát tudja azt, hogy ilyenkor az emésztőrendszerünk gyulladásos állapotban van. Minden bevett táplálék irritál és újabb hányást és hasmenést vált ki. Hiába iszunk ilyenkor teát is, lehet, hogy más úton, de hamar kijön belőlünk.  Ekkor szokták ajánlani a főtt krumplit, aminek a víztartalma igaz, hogy kisebb, mint a párolt zöldségé vagy friss gyümölcsé, de nem irritál annyira.

Ha elkap a hasmenés és a hányás bennünket, abban az esetben nem tudok jobbat ajánlani, mint a Dr.Hummel Mikrorostos Gélt”!

Miért? Mert nincs még egy olyan biológiai eredetű táplálék, amely olyan sok vizet lenne képes megkötni. A Mikrorostos Gél-nek sokkal magasabb a víztartalma, mint bármely gyümölcsnek vagy zöldségnek. A gélben lévő rostok olyan finomak és olyan sok vizet tartanak meg, hogy nem irritálja a bélfalat. (Azokat a szuper finom rostokat, amelyek így képesek megtartani a vizet, élő, szervezetbarát ecetsav baktériumok növesztik ki magukból. A baktériumokat úgy veszi körül a finom szálak szövedéke, mint a mi fejbőrünket a hajkoronánk, de a baktériumokból kinövő cellulózszálak sokkal jobb vízkötők, mint a mi hajszálaink.) Ha Mikrorostos Gélt fogyasztunk a fertőzés alatt, akkor a géllel tudunk annyi vizet tartani a bélcsatornában, amellyel megakadályozhatjuk a kiszáradást és meggyorsítjuk a bélflóra regenerálódását.

A hányásos és hasmenéses napok alatt ajánlom, hogy a szokásosnál többször (akár négyszer-ötször) fogyasszunk egy-egy evőkanál Mikrorostos Gélt. Mellette óvatosan főtt krumplit is lehet enni. De fertőzés utáni néhány napban is ajánlom a Mikrorostos Gél fogyasztását, nem az emelt, hanem a szokásos mennyiségben, azért, hogy a bélflóránk regenerálását is felgyorsítsuk.