2013

Dr Hummel Zoltán

Dr Hummel Zoltán a Mikrorostos gél feltalálója, a béltiszttás, méregtelenítés, bélflóra helyreállítás és székletszaályozás szakértője.

Dr Hummel Zoltán a Mikrorostos gél feltalálója, a béltiszttás, méregtelenítés, bélflóra helyreállítás és székletszaályozás szakértője.

Dr Hummel Zoltán a Mikrorostos gél feltalálója, a béltiszttás, méregtelenítés, bélflóra helyreállítás és székletszaályozás szakértője.

Egészség, blog, mikrorostos, immunrendszer, bélflóra helyre állíáts, méregtelenítés, mikrorostos gél, prim protein, béltisztítás

Gyógyítható-e a rák 3 perc alatt? 5. rész.

 

Az „örök fiatalság” három alappillére című előző blog bejegyzésemben már említettem a desztillált vizes salaktalanítást (méregtelenítést). Ott írtam róla, hogy Alexis Carrel, Nobel díjas élettan kutató, rájött arra, hogy a sejtek örökké élhetnek, ha körülöttük állandó cirkulációval biztosítjuk a sejtek salakanyagainak elszállítását, és a friss oxigén- és tápanyag ellátását. A sejtek öregedésének oka a sejtek körüli cirkuláció bedugulása. Ha állandó salaktalanítással (méregtelenítéssel) el tudnánk szállítani a sejtek közötti salakdugókat sejtjeink, és így mi is, az „örök fiatalság” gondolatával kacérkodhatnánk. Mivel a desztillált víz a legjobb oldószere a vízben oldott salakanyagoknak, ezért joggal merül fel a desztillált víz szerepe a méregtelenítésben. Jómagam az említett bejegyzésemben arra jöttem rá, hogy a bélcsatorna salaktalanítása desztillált vízzel nem a legjobb megoldás, mivel egy szappanosításnak is meg kell történnie a bélfalra lerakódott salaktisztításnál, amihez ionok is kellenek.

Több mint 10 évvel ezelőtt találkoztam egy olyan 95 éves férfivel, aki rendszeres desztillált vizes böjtöléssel méregtelenítette önmagát. Neki elhittem, hogy működhet a desztillált vízzel való méregtelenítés, ugyanis élő példát szolgáltatott fiatalos külsejével és betegségmentes életével. De elmondta, hogy nagyon hosszan tart, míg eredményt hoz a módszer, és nagyon alaposan kidolgozott recept szerint kell mindent végrehajtani, mert életveszélyes lehet a vérben lévő nátriumszint lecsökkentése.

Térjünk vissza arra a kérdésre, hogy miként lehetne eltüntetni a sejtek közötti járatokból a salakdugókat? A sejtek közötti járatoknak, a nyirok erek járatainak valamint a kapilláris véredényrendszer járatainak mind tisztának, átjárhatóknak kellene lenniük, hogy mindenegyes sejt oxigénhez és táplálékhoz jusson és el legyen tőle szállítva saját salakanyaga.

Mi az oka a magas vérnyomásnak? Hogy az említett járatok nagyrészt bedugultak, ezért lecsökkent az átjárható összes keresztmetszete a járatoknak, ezért nagyobb nyomást kell kifejtenie a szívnek. Nő a vérnyomás, de a sejtek mégsem jutnak friss vérhez, oxigénhez, vitaminokhoz, egyéb létfontosságú táplálékhoz. Így öregszünk mi!

Mi az oka a sejtek rákos burjánzásának? A rákos sejtek oxigénszegény környezetben burjánzanak, mivel a sejt-alapanyagcseréjük az oxigénmentes fermentációt folytató élesztőgombákhoz hasonló (lásd: Candida albicans). Tehát nekik direkt jó a dugókkal elzárt szöveti terület, itt érzik jól magukat. Nekik nincs más tápanyagra szükségük csak fermentálható egyszerű cukrokra. Az egyszerű cukrok kicsiny molekuláik révén jól diffundálódnak, a dugókon keresztül is el tudnak jutni a célállomáshoz, a rákos sejthez. Ha szeretnénk megakadályozni a rákos sejtek működését és szaporodását, akkor oxigénnel kell ellátni a salakdugókkal elzárt szöveti területeket. Tehát nem kellene mást csinálni, mint, amit a magas vérnyomás esetében is tennünk kéne: feloldani és eltávolítani a salakdugókat! Így az eddig dugókkal elzárt területekre bejuthat az oxigén.

Hogyan lehetne a hajszálerekben, a nyirokerekben, valamint a sejtek közötti járatokban lerakódott dugókat felszabadítani és elszállítani? Ha ezt megoldjuk, számos betegséget előzhetünk meg!

Egyik megoldás a desztillált vizes méregtelenítés lenne. De láttuk a veszélyeit, és azt is, hogy hosszú időt igényel, amíg a dugókat feloldja.

Létezhet még kettő lehetőség: az elektromágneses és a gravitációs kölcsönhatással való fellazítás technikája. Sajnos, kedves olvasóm, itt nem úszod meg, hogy egy kis fizikába be ne merüljél. Ígérem, nem lesz túl mély a közös merülésünk.

Az érfalak izomzatának 80%-a víz. A vízmolekulák egyik vége negatív töltésű a másik vége pozitív. Ezek a töltések az elektromágneses rezgésekre reagálnak. Ha az elektromágneses rezgéseket megszakítjuk, akkor lökéseket érhetünk el az érfalak simaizmaiban. De nem csak az érfalak, hanem a szöveteinket alkotó sejtjeink is reagál az elektromágneses kezelésre. Így a sejt közötti járatokban létrejött lökéshullámokkal beindíthatjuk a keringést. Ha olyan matracra fekszünk, amelyben szaggatott elektromos tereket keltenek, akkor ezeken a matracokon feküdve beindulhat a mikro cirkuláció a sejtek között, a nyirokerekben, és a kapillárisokban.

Nemcsak elektromosan, de gravitációs hatással is meg lehet mozgatni a bedugult áramlásokat.

Egy fizikus barátom, Sarkadi Dezső, kifejlesztett egy torziós ingát, amellyel lehet mérni a gravitációs kölcsönhatásokat. Csaknem húsz évvel ezelőtt mutatott az ingájával egy érdekes kísérletet, néhány méterre az ingától egy sarokcsiszolót indított el. A sarokcsiszoló elindításával az inga megnövekedett gravitációs kölcsönhatást mért. Ezt a hatást ő elnevezte dinamikus gravitációnak. Ha olvasok fekete lyukakról, melyben közel fénysebességgel mozgó anyag irtózatos nagy gravitációt okozva mindent bevonz, vagy olvasva az örvények nagy szívó hatásáról, mindig eszembe jut a sarokcsiszolós kísérlet. (Azóta nem találkoztam vele, remélem, ez a tehetséges ember nem tűnt el valahol az irigység süllyesztőjében, mint sok más tehetség, akik nem a szokványos egyetemi-akadémiai ranglétrán próbálnak maguknak kutatói rangot kiharcolni.)

Miért írtam erről a sarokcsiszolós „mutatványról”? Mert mint kutató biofizikus a legnagyobb eredményemet egy olyan találmánynak tulajdonítom, amelyben először elméletileg megoldottam a rostok által „kötött víz” termodinamikáját. Majd a gyakorlatban kidolgoztam egy nagy vízkötő tulajdonságokkal rendelkező terméket, a Mikrorostos Gélt, amelyet a bélcsatornában alkalmazva a rostpótlás legjobb megoldásának talált több tízezer fogyasztó.

Mi a „kötött víz” termodinamikája? (Ne félj! Nem leszek túlzottan fizikus.) A szabad, folyékony vízben a vízmolekulák sokasága úszkál szabadon senkihez sem kötődve. A hő hatására lökdösődnek egymáshoz, mint a Brown mozgásban résztvevő részecskék. Minél magasabb a hőmérséklet, annál intenzívebben lökdösik egymást a részecskék. Ellenben mi a helyzet a „kötött vízben”?  Ott a vízmolekulák kötődnek a rostokhoz és egymáshoz is hidrogén hidakkal. A kötések mentén a vízmolekulák nem úszkálhatnak szabadon, hanem rezegnek és forognak. Ha hőt közlünk, akkor ezek a rezgések és forgások veszik fel a hőenergiát kvantumosan. (A „kvantum” szónak itt csak abban van jelentősége, hogy bizonyos rezgésszámok és fordulatszámok lehetségesek, amelyek viszont majd az úgynevezett rezonanciás jelenségnél lesz jelentős.) Ami a sarokcsiszolót illeti, forgó vízmolekulák, mint a forgó sarokcsiszoló indukál egy dinamikus gravitációs vonzást. Vagyis a „kötött vízben” gazdag Mikrorostos Gélben” forgó és rezgő elektromágneses erőt és dinamikus gravitációt gerjesztő vízmolekulák, beindíthatják a mikro cirkulációt a bedugult nyirokerekben. A nyirokerek több mint 70%-a a bélcsatornában található. A vizes rostokat tartalmazó táplálékok sok „kötött” vizet tartalmaznak, amely a nyirokrendszer 70%-a közelében, a béltartalomban, található. Azért jó rostpótlóként Mikrorostos Gélt fogyasztani, mert ennek a gélnek a legnagyobb a „kötött víz” tartalma. Ha a beleinket körülfonó nyirokrendszerben elindítjuk az áramlást, akkor már sokat tettünk a bennünk lezajló áramlások serkentésért. A Mikrorostos Gél fogyasztása után észreveheted, hogy például melegebb a kezed és a lábad, vagyis javult a keringésed. Csak ennyit akartam a saját elméleti és gyakorlati felfedezéseimről írni.

Szerintem a rákmegelőzés egyik legjobb megoldása, ha növeljük a keringés hatékonyságát, megakadályozva ezzel a salakgátak kialakulását!