2017

Mikor növeli a só fogyasztás a magas vérnyomást? 

Hosszú évekig sok vita folyt arról, hogy a só fogyasztást csökkentve csökken-e, vagy nem, a vérnyomás?

Egyre több kutatás azt igazolja, hogy a só fogyasztás mennyisége önmagában nem befolyásolja a magas vérnyomást és a szívbetegségek kockázatát. Van egy másik ásvány a kálium, amelynek a hiánya leginkább befolyásolja a kérdéses keringési betegségeket. Ezek a vizsgálati eredmények logikusnak tűnnek annak a fényében, hogy a mai, modern táplálkozásban az alapanyagok finomításával és a ételek kezelésével egyre kevesebb lesz a végtermék kálium tartalma.

Azon elmélet hatására, hogy a só növeli a magas vérnyomást, sok ételgyártó elkezdte a sót helyettesíteni egy adalékkal a nátrium glutamáttal, így az étel kevesebb sót tartalmazott, az íze mégis megfelelő volt. De ez az adalék számos betegséget okozott.

„A halál a belekben lakozik!”,

„Az immunrendszer 70 %-a a belekhez kapcsolódik!” Sokszor hallottuk már ezeket a mondatokat. E kijelentésekből sejthetjük, hogy a jól működő immunrendszer kulcsa valahol a belekben található. Ha elemezzük, hogy melyik bélszakaszban mi történik és felfedjük a logikus összefüggéseket, akkor józan paraszti ésszel is rájöhetünk, hol rejtőzik a titok a belek és az immunrendszer szoros kapcsolatában.

Mikor télen dúl az influenza, a megbetegedések súlyosságából és számából következtethetünk, tesztelhetjük, az immunrendszerünket. Tesztelhetjük a lakosság immunrendszerének az állapotát. Számomra úgy tűnik, hogy a legutolsó „teszt” nagyon szomorú eredményt mutat a teljes lakosság körében.

Az első kérdés, kell-e vitaminokat és menyit szednünk?
Egyáltalán, elérhetünk-e egészséges immunrendszert kellő mennyiségű vitamin és étrend kiegészítő szedésével? Ebben a cikkben megpróbálok e kérdésekre választ adni egyszerű tényekből kiindulva.

A sejtek környezetének elsavasodását a fermentáció okozza. A sejtek akkor fermentálnak, ha nincs elég oxigénellátásuk, ha nincs elég egészséges mitokondriumuk. Mondhatjuk tehát, ha a sejtjeinkben van elegendő számú, egészséges mitokondrium, akkor tökéletes az oxidáció és nincs szüksége a sejteknek fermentálni, hogy energiához jussanak.

A tökéletes oxigénellátásról már beszéltem az előző cikkeimben. Az volt a következtetésem, hogyha jó a véráramlás az erekben, akkor jó az oxigénben való ellátottság is. A jó vérkeringés fenntartására a legjobb megoldás a rendszeres, intenzív (de nem hosszú) testmozgás.

Dr Hummel Mikrorostos Gél

Forradalmi termék!

Nincs még egy rostfajta, amely annyi vizet lenne képes a bélcsatornánkban tartani, mint a Mikrorostos Gélben lévő mikrobiális cellulóz.
Víz nélkül nincs élet!

Elég víz nélkül nincs egészséges élet! A sejtjeink vízzel való ellátását hidratációnak nevezik.

Minél több vizet képes egy élő sejt megkötni, minél hidratáltabb, annál fiatalabb és annál egészségesebb. Ez az ÉLET egyik alapszabálya.

Adnék Önnek valamit:

Iratkozzon fel hírlevelemre és én minden tudományos felfedezésemről azonnal értesítem!

+ Minden akcióról és kedvezményről azonnal értesülhet!

Egészséges Fogyókúra!

Semmi sem állhat Ön
és az álomalakja között!

3 egyszerű lépés
az álomalakja eléréséhez!

Kezdje el még ma,
tekintse meg a módszert!