Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.

Adakozzon velünk!

Adakozzon velünk!

A karácsony nem csak a szeretet és az öröm, hanem az adakozás ünnepe is. Idén a Dr. Hummel csapata különleges karácsonyi ajándékkal készült: 100.000 Ft-al támogatjuk a Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkáját.

Célunk az, hogy közösen tegyünk a rászorulókért és segítsünk azoknak, akiknek a támogatásunk most különösen fontos. Ezzel az adománnyal hozzájárulhatunk ahhoz, hogy az élelmiszerek, ruházat és egyéb alapvető szükségletek eljussanak azokhoz, akiknek igazán szüksége van rá.

Minden kis támogatás számít, és együtt képesek vagyunk változást teremteni. Ha Ön is szeretne csatlakozni hozzánk és támogatni a Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkáját, kérjük, látogasson el weboldalukra és válasszon a “Segítenék” menüpont lehetőségei közül.

Az ünnepi időszak a szeretet és a törődés  időszaka. Ezért is hálásak vagyunk minden vásárlónknak, hogy idén is velünk tartottak és támogatták cégünk működését, valamint csapatunk mindennapos munkáját.

Boldog karácsonyt és egészségben gazdag új évet kívánunk mindenkinek!

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek Cikkek Felelősségvállalás
Az oldal tetejére