Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blog

Miért indulnak ki a betegségek a belekből?

Miért indulnak ki a betegségek a belekből?

2021. 11. 22. 14:53:50 Dr. Hummel Zoltán
A legújabb mikrobiom (bélflóra) kutatások egyre inkább igazolják azt a mondást, hogy a „halál a belekben lakozik”.
Miért hagytam el a ketogént és lettem a bioreduktív táplálkozás híve?

Miért hagytam el a ketogént és lettem a bioreduktív táplálkozás híve?

2021. 09. 16. 14:30:53 Dr. Hummel Zoltán

Ha kevesebb gyulladást szeretnénk magunkban, akkor a szénhidrátokat cseréljük le zsírra és olajokra és fogyasszunk rostokat!

Mi okozza a felmelegedést? Hogyan állíthatjuk meg?

Mi okozza a felmelegedést? Hogyan állíthatjuk meg?

2021. 08. 17. 00:53:24 Dr. Hummel Zoltán

Az élő sejtek 80%-a víz (erejük teljében) rendezett víz! Hőtanilag mi a különbség a rendezett, (azaz kötött) víz, és a rendezetlen, (folyékony) víz között?

Miért a Nanorostos Gél a legjobb rostpótló?

Miért a Nanorostos Gél a legjobb rostpótló?

2021. 07. 22. 12:21:03 Dr. Hummel Zoltán

Az élelmi rostok nélkülözhetetlenek a vastagbél béltartalmában. Miért? Mert szabályozzák a béltartalomban lévő víz mennyiségét. 

A víz több, mint gyógyszer!

A víz több, mint gyógyszer!

2021. 06. 08. 12:52:48 Dr. Hummel Zoltán

Régi orvosi eljárás, ha valaki rosszul van, adunk neki egy pohár vizet, hogy kortyoljon belőle!

Milyen ételekkel tudjuk csökkenteni a vírus káros hatásait?

Milyen ételekkel tudjuk csökkenteni a vírus káros hatásait?

2021. 04. 01. 16:37:06 Dr. Hummel Zoltán

Nincs-e valami olyan lehetőség, hogy az ételeink megválogatásával, és életforma váltással akadályozzuk a vírus terjedését? 

Tavaszi méregtelenítés nanorostokkal

Tavaszi méregtelenítés nanorostokkal

2021. 03. 03. 19:08:11

A Dr.Hummel gélek mikrobiális cellulózból készülnek, amely „világbajnok” a vízmegtartásban.

Vírus a béltartalomban?

Vírus a béltartalomban?

2021. 01. 23. 23:44:43 Dr. Hummel Zoltán
Ajánlom szakácskönyvem karácsonyi ajándéknak!

Ajánlom szakácskönyvem karácsonyi ajándéknak!

2020. 12. 11. 11:10:00
Találtam egy olyan konyhatechnikát, amellyel megakadályozható az ételek oxidációja.
Az oldal tetejére