Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A cellulóz nanorostok akadályozzák az elhízást és az ellustulást!

2020. 07. 21. 00:00:00

(Tudományos közlemény: Takao Nagano & Hiromi Yano (2019): Effect of dietary cellulose nanofiber and exercise on obesity and gut microbiota in mice fed a high-fat-diet, Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry, DOI: 10.1080/09168451.2019.1690975) Az eredeti cikk elérhető online: https://doi.org/10.1080/09168451.2019.1690975

A Nanorostos Gél termékem hatóanyaga a cellulóz nanorost. Saját tapasztalataink azt mutatták, hogy a Nanorostos Gélünk rendkívüli regeneráló képességgel rendelkezik, akár a bélflóra-, akár az agyi-, akár az izom regenerálásáról legyen is szó.

A lustaság és az elhízás „kettőse” kéz a kézben jár. Önmagában a sok cukros étel és a keményítőben gazdag köretek (burgonya, tészta, rizs, kenyér) is elhízáshoz vezetnek előbb utóbb, de ha ez a típusú táplálkozás még a mozgásszegény életformához is kapcsolódik, akkor az elhízás elkerülhetetlen. A fent említett tudományos közlemény éppen azt mutatta ki, hogy a cellulóz nanorostokkal is táplált egerek nagyobb energiaszinttel rendelkeztek, mint azon társaik, melyek nem kaptak cellulóz nanorostot. Azáltal, hogy a nanorostok megnövelték az egerek energiaszintjét, több mozgást tudtak elvégezni, mivel frissebbek is voltak, ezért hajlandóknak is mutatkoztak a több mozgásra. A mozgás mennyisége közvetlen kapcsolatban van a testsúllyal, mivel a több mozgás több energiát fogyaszt el, így kevesebb zsír lesz a zsír raktárakban. A vizsgálat azt is kimutatta, hogy a nanorost fogyasztásával együtt járó több mozgás a bőr alatti zsírhalmozódást gátolta meg. (Lásd lógó has, lógó arc és kar alatti redők, eldeformált széles csípő.)
 

celluloz
 

A kísérleteket egerekkel végezték, nem embereken, de az eredmények alkalmasak arra, hogy az emberekre is vonatkoztassuk a következtetéseket. Az egerek ugyanúgy meg tudják emészteni a szénhidrátokat, a fehérjéket és a zsírokat is, vagyis hasonló tápanyag felhasználással rendelkeznek, mint az emberek. Az emberekkel viszont nem lehetne elvégezni olyan tudományos alapossággal a kísérletek végrehajtását, olyan pontos statisztikát sem kaphatnánk náluk. A humán kísérleteknél nem lehetne elérni, hogy nagyjából hasonló súlyúak, hasonló korúak legyenek az alanyok, grammra pontosan annyit egyenek, igyanak, annyit aludjanak, olyan mérhető legyen a mozgásuk, vagyis olyan kis szórásúak legyenek a mérések, amellyel sokkal megbízhatóbb statisztikát lehet felállítani. Tudományos végkövetkeztetést csak pontos statisztikával lehet tenni.


A fenti kísérletekkel kimutatták, hogy a cellulóz nanorost fogyasztása, önmagában is csökkentette az elhízást, de abszolút szignifikáns hatást az elhízás megakadályozására úgy éri el, hogy megnövekedett a mozgásmennyiségük, és a több mozgás miatt tovább csökkent az elhízás. Ami fontos számunkra, hogyha nem is az elhízás elkerülése önmagában a cél, akkor aktívabb életre, több mozgásra sarkall a gyorsabb regenerálódás miatt. Csökkenti az eltunyulást, a passzív életformára való hajlamot.


Ha valaki úgy szeretne fogyni, hogy nem tesz semmi többet, csak beszedi a napi ajánlott Nanorost mennyiséget, akkor a Nanorostos megoldást úgy ajánljuk, hogy maximálisan ügyeljen a napi kalória bevitelre is, de ha valaki hajlandó arra, hogy aktívabb, több mozgásos életformát válasszon, annak kifejezetten ajánljuk a Nanorostos Gélünket fogyasztásra. Ajánljuk még a sportolóknak is a regenerálás gyorsításának és az energia-szint növelésének a fokozásáért.


Az egereknél alkalmazott nanorost-dózist átszámolva legalább napi 3x2 evőkanállal ajánljuk az adagolást. De ha valaki többet fogyaszt és mozog eleget, akkor annak sem lesz semmi problémája a túlfogyasztás miatt! Széklet rendezésre több fogyasztónk az ajánlott 3x1 evőkanálnyi mennyiséget reggeli előtt fogyasztja egyben. Ez jó a széklet rendezésére, de kevés lesz az elhízás megakadályozására, legalábbis az állatkísérletek szerint. Az egereken végzett kísérlet 7 hétig tartott, ezért embereken is azt várjuk, hogy hasonló időtartamra van szükség ahhoz, hogy a hatás érzékelhető legyen.


Tisztában vagyunk vele, hogy ez nagyobb anyagi terhet róna a termékeinket fogyasztókra, ezért hogy támogassuk Önöket az elhízás elleni küzdelemben rendszeres fogyasztóinknak törzsvásárlói programot indítunk! Ennek keretében jelentős kedvezménnyel vásárolhatják majd meg a termékeinket. Jelenleg zajlik a részletek és a technikai háttér kidolgozása, hamarosan jelentkezünk további információkkal!


Javasoljuk, hogy próbálják meg a Nanorostos Gélt, ha súlyproblémával küzdenek, és szívesen vesszük, ha megosztják tapasztalataikat velünk, írjanak az info@drhummel.hu email címre!

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek
Az oldal tetejére