Letölthető e-könyv
A bioreduktív táplálkozás alapjai és a szuvidálás
Bioreductive Diet
Dr. Hummel Zoltán szakácskönyve, amely nyomtatásban elfogyott, most újra kapható, ezúttal letölthető, elektronikus formában!
Találtam egy olyan konyhatechnikát, amellyel megakadályozható az ételek oxidációja. Az öregedésünk egyenlő a bennünk felhalmozódó oxidációs termékekkel. Ha táplálkozásunk során lecsökkentjük az oxidált anyagok bevitelét, ekkor lassítjuk az öregedési folyamatokat. Ha nyers étkekkel táplálkoznánk, akkor ezt az igényt kielégíthetnénk, de a nyers ételeket nehezen emésztjük meg. Megtaláltam azt a megoldást a főzés során, hogy a nyers ételekkel egyenértékű reduktív ételeket fogyasszunk, de mégis emészthetőbbek az így elkészített ételek. Erről szól a szakácskönyvem. Ha eszerint készítjük el az ételeinket nem betegszünk meg egykönnyen és tovább is fogunk élni egészségesen!
A könyv 228 oldalon összesen 50 reggeli, saláta, leves, főétel, desszert és smoothie receptjét, továbbá szuvidálási útmutatót tartalmaz.
Nézze meg videónkat a szakácskönyvről: KATTINTSON IDE
Letölthető szakácskönyv - sikeres fizetés után a szakácskönyv a webáruház fiókjába belépve a Fiók - Rendeléseim - Letöltések menüpontjából letölthető különféle eszközökön olvasható pdf formátumban. A vásárláshoz regisztrált fiókba történő bejelentkezés szükséges. Figyelem, a termék nem tartalmaz fizikai könyvet!
|