Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
4.990 Ft
Menny.:db

Dr. Hummel Mikrorostos Gél

A vegyes gyümölcs ízű Dr. Hummel Mikrorostos Gél a mikrobiális cellulóz segítségével kedvezően befolyásolja az emésztési folyamatokat.

A vegyes gyümölcs ízű MIKROROSTOS GÉL összetevői, elsősorban a mikrobiális cellulóz, kedvezően befolyásolják az emésztési folyamatokat. A mikrobiális cellulóz egyik fontos tulajdonsága, hogy egyedülálló a vízmegkötô képessége. A mikrobiális cellulóz saját súlyának több mint 1000 szeres mennyiségű vizet képes megkötni. 
 

A vastagbelünkben a bélflóra mikrobáinak milliárdjai találhatók. E mikrobákat csak egyféleképpen lehet vízzel ellátni, hidratálni: ha a béltartalomban van elég víz. Ezt a feladatot csak a rostok, mégpedig a hidratált rostok, képesek ellátni. Minél több hidratációval megkötött víz van a vastagbélben, annál egészségesebb a bélflóránk. Következésképpen: minél egészségesebb a bélflóránk, annál egészségesebbek vagyunk mi! Nincs még egy ennivaló a világon, amely annyi vizet lenne képes a vastagbélbe vinni, és ott megtartani, mint a Mikrorostos Gél!

Mennyiségi kedvezmény
3 - 4 db vásárlása esetén
4.741 Ft / db
5 - 10 db vásárlása esetén
4.491 Ft / db
11 db felett
3.992 Ft / db
Elérhetőség: Készleten
4.990 Ft

A várható szállítási díj 990 Ft, illetve 20.000 Ft felett ingyenes.

Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

A vegyes gyümölcs ízű MIKROROSTOS GÉL összetevői, elsősorban a mikrobiális cellulóz, kedvezően befolyásolják az emésztési folyamatokat. A mikrobiális cellulóz egyik fontos tulajdonsága, hogy egyedülálló a vízmegkötô képessége. A mikrobiális cellulóz saját súlyának több mint 1000 szeres mennyiségű vizet képes megkötni.
 

A BELSŐ HIDRATÁCIÓ KIRÁLYA!
 

Nincs még egy rostfajta, amely annyi vizet lenne képes a bélcsatornánkban tartani, mint a Mikrorostos Gélben lévő mikrobiális cellulóz. Víz nélkül nincs élet! Elég víz nélkül nincs egészséges élet! A sejtjeink vízzel való ellátását hidratációnak nevezik. Minél több vizet képes egy élő sejt megkötni, minél hidratáltabb, annál fiatalabb és annál egészségesebb. Ez az ÉLET egyik alapszabálya.
 

A vastagbelünkben a bélflóra mikrobáinak milliárdjai találhatók. E mikrobákat csak egyféleképpen lehet vízzel ellátni, hidratálni: ha a béltartalomban van elég víz. Ezt a feladatott csak a rostok, mégpedig a hidratált rostok, képesek ellátni. Minél több hidratációval megkötött víz van a vastagbélben, annál egészségesebb a bélflóránk. Következésképpen: minél egészségesebb a bélflóránk, annál egészségesebbek vagyunk mi! Nincs még egy ennivaló a világon, amely annyi vizet lenne képes a vastagbélbe vinni, és ott megtartani, mint a Mikrorostos Gél!
 

Mikor javasolt a Mikrorostos Gél fogyasztása?

  • Kevés rost fogyasztás esetén
  • Probiotikum szedésekor
  • Stresszes életmódnál
  • Kevés folyadékbevitelnél
  • Antibiotikum kúra után
  • Elhízás esetén
  • Magas vércukor-szint esetén

Összetevők Víz, Mikrobiális Cellulóz, Zöld,- fekete tea kivonat
Színezékek Vegyes gyümölcs emulzió, kék szőlőhéj
Energiatartalom 29 kJ/100g (4 kcal)
Javasolt adagolás Felnõtteknek:maximum 3x1 evõkanál (30 g),minimum 1x1 evõkanál (10 g). Gyermekeknek:5 éves korig, 3x1 mokkáskanál (3 g), 14 éves korig 3x1 teáskanál (5 g). Fogyasztása étkezés elõtt vagy közben javasolt.
Figyelem Új Fogyasztók esetében az elsô héten ajánlott napi adag 1 evôkanál (vagy kevesebb)!
Nettó tömeg 450 g
Figyelmeztetés Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!
Az oldal tetejére