Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.

Miért érdemes fogyasztani minden nap a géljeinket?

Miért érdemes fogyasztani minden nap a géljeinket?

 

Már mondhatom, hogy több, mint két évtizede gyártjuk és forgalmazzuk a géljeinket. Rengeteg tapasztalat gyűlt össze ez idő alatt.

Azt vettem észre, hogy legtöbb gél akkor fogy, mikor valami járvány van. Mikor az emésztőrendszert valami járványos megbetegedés sújtja. Mikor tömegesen jelentkeznek a hasmenéses panaszok.

A másik tipikus fogyasztónk az idős, keveset mozgó, székrekedéssel küzdő krónikus betegek.

A harmadik típus a fogyni vágyók. Náluk az figyelhető meg, hogy főleg tavasszal, nyár elején mikor eszükbe jut, vagy kezük közé kerül a fürdőruhájuk. Ők, tudva, hogy a legjobb fogyókúrás étrend a rostos táplálkozás, több rostpótlót fogyasztanak.

Vannak még olyanok is, akik tavasszal rendszeresen méregtelenítenek. Ők is előszeretettel fogyasztják a géljeinket ebben az időszakban.

Kevesen vannak még, akik észrevették volna a gél fiatalontartó tulajdonságát.

Számos helyen említettem már, hogy a sejtek minél fiatalabbak, annál több vizet tartalmaznak. Fordítva is meg lehet fogalmazni, ahogy öregszünk, úgy csökken a sejtjeink víztartalma. A géljeinkben lévő rostok a világ legjobb vízmegtartó képességével rendelkeznek. Nagyon nagy mennyiségű vizet képesek megtartani, ezért hívhatnánk őket a fiatalság megtestesítőinek is.

Képzeljük el, hogy van egy cserepes virágunk, amelyet nagyon szeretünk és szeretnénk sokáig egészségesnek, szépnek látni. Mit teszünk? A cserép alá egy tálkát teszünk, melybe vizet öntünk. Gondoskodó szemeinkkel rendszeresen vizsgáljuk a tálkát. Mikor úgy látjuk, hogy a tálkában fogytán a víz, öntünk hozzá. Mindannyian tudjuk, mi történne, ha egy hétig elfelejtenénk ránézni és üres lenne a tálka. A mi gélünk hasonlóan működik, mint a vizes tálka, állandó vízellátást biztosít a fogyasztójának.

Több olyan ismerősöm van, akik rendszeresen fogyasztják a géljeinket. Bátran ki merem jelenteni, hogy mindannyian fiatalabbnak látszanak, mint a hasonló korú társaik.

A rendszeres gélfogyasztásnak az az előnye, hogy fiatalon tart!

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek
Az oldal tetejére