30 napos pénzviszafizetési garancia

2022. 02. 23. 11:18:10

Első vásárlásodra 30 napos garanciát vállalunk!

 

Mindent megteszünk azért, hogy segítsük vásárlását termékeinkről feltöltött részletes információkkal, minőségi termékképekkel és vásárlói véleményekkel. Emellett szeretnénk biztosítani Önnek a teljesen kockázatmentes vásárlás élményét is. Vagyis, ha bármely okból mégsem elégedett a nálunk vásárolt termékkel, lehetőséget biztosítunk a teljes pénzvisszatérítésre.

Milyen esetekben érvényes a 100% pénz-visszafizetési garancia?

Ha a termék kézhez vétele után 30 napon belül bármilyen okból meggondolod magad, mi visszatérítjük a fizetett összeg 100%-át.

Ki veheti igénybe a pénz-visszafizetési garanciát?

Minden újonnan regisztrált ügyfelünknek biztosítjuk a 100% pénz-visszafizetési garanciát első vásárlására. Az ezt követő további vásárlásokra viszont már nem érvényesíthető!

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Milyen termékekre érvényes a pénz-visszafizetési garancia?

Minden termékünk esetében igényelhet cserét vagy pénzvisszafizetést, kivéve a következő termékeket: Dr. Hummel Örök egészség szakácskönyve, Dr. Hummel: Tedd Magad Egészségesebbé könyv, Dr. Hummel PrimProtein.

Hogyan érvényesíthető a pénz-visszafizetési garancia?

A garancia érvényesítéséhez a csomag átvételétől számított 30 napon belül jelezze felénk a csere vagy a garancia igényét e-mailben (info@drhummel.hu) vagy telefonon (+36 70 883 7810). A visszaigazolás után juttassa vissza nekünk a terméket az eredeti számlával együtt személyesen, futárral vagy postai úton (a visszaküldés költsége a vevőt illeti) és kérés szerint cseréljük a terméket, vagy a vásárlás során használt fizetési módon megtérítjük a termék vételárát.

További információkat a szavatosságról és a jótállási garanciáról itt olvashatsz.

A teljes pénvisszafizetési szabályzatot itt találja.

Az oldal tetejére