Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.

Segítünk a Kárpátalján élő magyaroknak

Segítségnyújtás menekülőknek

Az Ukrajnában kialakult válsághelyzet következtében rengeteg Kárpátalján élő honfitársunk is nehéz helyzetbe került. Humanitárius célból együttműködünk a Máltai Szeretetszolgálattal, akik folyamatosan fogadják az adakozókat a 1350-es telefonszámon és helyi kitelepüléseiken.

Fontosnak tartjuk a humanitárius felelősségvállalást, rendszeres adományozást a sikeres üzleti működésünk mellett, hiszen a társadalomért érzett felelősségvállalás és az erkölcsi értékek követése alapvető fontosságú, ezért adományunkkal mi is segítünk.

"A segítségnyújtásból nem maradhatunk ki. Életeket szeretnénk menteni. Aki ebben az életmentő programban segíteni kíván, ne mulassza el!" - Kozma Imre atya

Aki segíteni szeretne,az https://adomanyozz.hu oldalon online átutalással, vagy a 1350-es adományvonal hívásával megteheti. Telefonszámuk: 06 1/39-14-700

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek Felelősségvállalás
Az oldal tetejére