Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.

Táplálkozási reformprogram landing

Táplálkozási Reformprogram - Dr. Hummel

Kedves Látogatónk!

 

"Küldetésem, hogy a mai modern kor emberét megtanítsam jelen körülmények között arra, hogyan táplálkozzon egészségesen, illetve hogy felhívjam a figyelmet elterjedt téves elképzelésekre!"

Dr. Hummel Zoltán

Dr. Hummel Zoltán

A Dr.Hummel Táplálkozási Reformprogramról

 

Küldetésünk mentén hoztuk létre a Dr. Hummel Táplálkozási Reformprogramot, amely során egy 10+1 részes e-mail sorozatból kaphatnak segítséget és útmutatást az egészséges élethez!

E-mailjeinkből többek között olyan kérdésekre kaphatnak választ, mint hogy

  • - Mennyi húst ehetünk és hogyan?
  • - Lehet-e a zsírt helyettesíteni?
  • - Mi a betegségmegelőzés legáltalánosabb „trükkje”?
  • - Miért kezdünk ráncosodni?
 

A program 11 napon át kíséri a feliratkozókat és hasznos tanácsokkal valamint gyakorlati példákat mutat be a résztvevőknek. A Dr. Hummel Táplálkozási Reformprogramban a részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött, amelyet alább végezhet el pár kattintással!

Programunk végén, utolsó levelünkben pedig egy egyszer felhasználható 30%-os, kedvezményes kuponkódot küldünk Önnek, amit bármely termékünkre felhasználhat!

Csatlakozzon hozzánk most és tegyen egészsége érdekében!


Táplálkozási Reformprogram jelenkezés
 
Az oldal tetejére